Зустріч директора Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Фелика В.І. зі студентами інституту та коледжу

06.09.2017 та 08.09.2017 року відбулися зустрічі директора Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» доктора юридичних наук Фелика Василя Івановича зі студентами інституту та коледжу.

Василь Іванович привітав присутніх на зустрічі з початком нового навчального року та побажав усім здоров'я, наснаги, творчих здобутків, цікавого студентського життя , миру та злагоди.

Темою зустрічі стало обговорення перспектив розвитку , особливостей та правил навчання в Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА та Київському коледжі НУ ОЮА. Йшла мова про впровадження наукових інновацій у навчальний процес, міжнародне співробітництво та удосконалення науково-технічної бази інституту. У 2017-2018 навчальному році вагомо посилився професорсько-викладацький склад інституту та коледжу. Фелик В.І. представив нових викладачів та акцентував увагу на роботу кафедр інституту. У Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА працюють кафедри: інтелектуальної власності та права, інформаційно-аналітичної та інноваційної діяльності, загальнотеоретичної юриспруденції, конституційного та адміністративного права, соціально-гуманітарних і правових дисциплін, кримінального права, процесу і криміналістики.

Особливу увагу у своєму виступі, Фелик В.І. приділив тим новаціям, які покращили життя студентів, як у гуртожитку так і у приміщенні інституту та коледжу. Також, поліпшився благоустрій території студмістечка і студенти отримали змогу приємно відпочивати у створеному влітку 2017 року міні-парку.

«Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» , як соціально активний провідний юридичний вищий навчальний заклад України створює усі належні умови для надання студентам сучасної, провідної, юидичної освіти, яка стане гарантом успішного майбутнього» - наголосив у своєму виступі директор Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» доктор юридичних наук Фелик Василь Іванович.

Новий навчальний рік розпочато! Хай щастить!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше

2023-12-24

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

Докладніше

2023-12-24

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Докладніше