Спортивні перспективи розвитку молодіжного футболу у Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА

Київському інституті інтелектуальної влсності та права НУ ОЮА відбулася зустріч студентів, викладачів та керівництва інституту з відомим українським футболістом , колишнім гравцем збірної України по футболу Ващуком Владиславом Вікторовичем.

Під час зустрічі Владислав Вікторович розповів про свій шлях у футболі. Владислав Ващук - вихованець ДЮСШ СКА та ДЮСШ «Динамо» (Київ). Спільно з Олександром Шовковським, Сергієм Федоровим та Олегом Венглинським, він грав на міжнародних турнірах, а згодом на базі вихованців школи сформували «Динамо-3». У сезоні 1992/93 Ващук В.В. грав за другу, третю «динамівські» команди і київський ЦСК ЗСУ (Центральний спортивний клуб Збройних Сил України). Футболку збірної України ладислав вперше одягнув 9 квітня 1996 р. у товариському матчі Молдова - Україна. У період найвищих досягнень киян у кінці 90-х років (чвертьфінал Ліги чемпіонів 1997/98 та півфінал 98/99) пару центральних оборонців Олександр Головко — Владислав Ващук вважали однією з найнадійніших у Європі. З 1996 по 2007 рік Владислав Ващук виступав у складі Національної збірної України по футболу. Талановитий спортсмен грав у багатьох футбольних клубах : «Динамо»К, «Чорноморець», «Львів», «Волинь». За досягнення високих спортивних результатів на чемпіонаті світу 2006 в Німеччині нагороджений орденом "За мужність" III ступеня. Влітку 2012 року Владислав Ващук був призначений радником президента запорізького "Металлурга", а у лютому 2013 призначений спортивним директором київського "Арсенала". Бажаючи передати свій спортивний досвід молоді , 17 грудня 2015 року Владислав Ващук відкрив футбольну школу у Броварах .

Під час зустрічі Владислава Ващука з керівництвом Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА, представниками студентської ради були обговорені шляхи розвитку молодіжного футболу та перспективи співпраці футбольної збірної інституту з талановитим футболістом .

Ми впевнені, що дуже скоро спортивні досягнення футбольної збірної Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА піднімуть на високий щабель спортивний рейтинг Національного університету «Одеська юридична академія».

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше

2023-12-24

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

Докладніше

2023-12-24

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Докладніше