Лекція-телеміст: Київ – Одеса

Використовуючи сучасні можливості науково-технічного забезпечення навчального процесу та засоби комунікації київські та одеські вчені організували лекцію-телеміст між Києвом та Одесою. У ході заходу відбувся зв’язок між провідними науковцями і студентами Одеського державного університету внутрішніх справ та Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія». Київський інститут інтелектуальної власності представляв модератор – завідувач кафедри кримінального права, процесу та криміналістики к.ю.н., професор Максим Палій, та група студентів з числа кращих 50 представників старших курсів ВНЗ; ОДУВС також представляла інтелектуальна еліта старшокурсників.

У ході лекції-телемосту завідувач кафедри теорії та історії держави і права доктор юридичних наук, доцент Андрій Бабенко презентував київським та одеським студентам лекцію за темою: «Кримінологічна картографія у вивченні регіональних особливостей злочинності». Метою заходу було популяризація кримінологічних знань серед студентів та висвітлення сучасних інформаційно-аналітичних можливостей у профілактиці правопорушень серед населення. Одеській вчений за допомогою презентаційних матеріалів презентував результати сучасних науково-освітніх здобутків фахівців ОДУВС; поділився досвідом використання кримінологічної картографії у інформаційно-аналітичному супроводженні навчального процесу та практики протидії злочинності; презентував досвід університету у взаємодії з практичними органами та специфіку висвітлення наукових здобутків через засоби масової інформації; розповів про особливості віктимологічної профілактики в умовах особливо великого регіону.

Лекція одеського фахівця викликала жвавий інтерес та цікаві запитання не лише у київських, а й у місцевих студентів, а по завершенню лекції-телемосту студенти обох вузів продемонстрували натхнення до навчання і наукових пошуків та висловили свою вдячність організаторам заходу бурними оплесками.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше

2023-12-24

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

Докладніше

2023-12-24

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Докладніше