День Знань у Київському інституті інтелектуальної власності та права та коледжі Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія»

1 вересня 2017 року у Київському інституті інтелектуальної власності та права та коледжі Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» відбулося свято присвячене Дню Знань.

Кожного року інститут та коледж гостинно приймає у свої лави нову студентську молодь. Зі святом усіх присутніх привітав Президент Національного університету «Одеська юридична академія», академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, Народний депутат України Сергій Васильович Ківалов , який побажав майбутнім юристам здоров'я, цікавого студентського життя, здобуття міцних знань , самореалізації і натхнення.

Серед почесних гостей на святі були присутні:

Дніпров Олексій Сергійович - Керівник Апарату Адміністрації Президента України.

Лисенко Андрій Миколайович - Головний консультант Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України.

Комаров Дмитро Костянтинович - Автор і ведучий програми «Світ навиворіт» на каналі «1+1».

Лоташевський Ігор – генеральний директор телекомпанії «Ера».

1 вересня - радісний і хвилюючий день. В очах випускників – сум, бо для них цей навчальний рік – останній. А в очах першокурсників – гордість і тривога, адже вони прийшли до нас вперше. Директор Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного Університету « Одеська юридична академія», доктор юридичних наук, доцент Фелик Василь Іванович привітав першокурсників з початком студентського життя та наголосив, що наш Університет - це і символ минулого, еталон сьогодення і перспектива майбутнього.

Усвідомлюючи своє суспільне призначення випускники та студенти Одеської юридичної академії неодноразово гідно доводили свою громадянську позицію. Хвилиною мовчання вшанували присутні на святі пам'ять загиблих у зоні АТО. У виконанні Заслуженого артиста України, учасника бойових дій Володимира Коваленко пролунала пісня «Я вернуся матусю», а студентка 3 курсу Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Чех Анастасія виконала пісню про Україну.

Лунали на святі і слова батьків : «Діти! Сьогодні для вас перегорнеться ще одна сторінка вашого життя, непередбачуваного, але прекрасного…І головною справою для вас сьогодні є навчання. А це - нелегка справа. Тож будьте сильними, терпеливими і сумлінними». У виконанні Анни Вялової пролунала пісня « Про батьків».

Перед наданням клятви першокурсниками, яку зачитав студент 1 курсу інституту Іван Бондарчук, ведучі свята проголосили настанови від імені керівництва та викладачів інституту та коледжу : « Шановні першокурсники! З давніх-давен відома істина – без наукових знань дорога до прогресу закрита. Дорога ця складна і прекрасна, бо ж як приємно усвідомлювати, що ти став освіченим і впевненим у житті. Позаду залишились хвилюючі моменти вступної кампанії, а вже сьогодні для Вас починається студентське життя та навчання. Йдіть сміливо і впевнено до своєї мрії.» Президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Васильович Ківалов вручив студентам інституту символічний студентський квиток.


Від імені тих, хто вперше переступив поріг нашого навчального закладу виступила студентка 1 курсу інституту Губар Юлія, яка подякувала за можливість отримати сучасну , висококваліфіковану, юридичну освіту.


По традиції, у виконанні студентів-першокурсників, перед закінченням свята, відбувся запальний національно - патріотичний флешмоб "Мир над Україною".

З початком нового навчального року вас, дорогі друзі! Бажаємо усім студентам, викладачам і батькам творчої наснаги, наполегливості та великого терпіння! Нехай наступний навчальний рік стане для вас роком нових звершень, приємних несподіванок і незабутніх зустрічей!


https://fex.net/#!001707147278

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше

2023-12-24

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

Докладніше

2023-12-24

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Докладніше