Зустріч випускників структурного підрозділу «Коледжу інституту інтелектуальної власності та права» з директором Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» В.І. Феликом

27.04.2017 відбулася зустріч випускників структурного підрозділу "Коледж Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА з керівництвом інституту. В.І.Фелик розповів студентам Київського коледжу про пріоритети навчання , можливості займатися науковою діяльностю, про перспективи міжнародного співробітництва Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА . Були презентовані кафедри, які працюють в інституті. Особлива увага у розмові була приділена умовам проживання студентів, організації тематично-наукової екскурсійної діяльності та організації дозвілля молоді. Випускники коледжу змогли задати питання керівництву інституту. У форматі відкритого діалогу студенти отримали вичерпну інформацію щодо порядку вступу до ВНЗ після закінчення коледжу. Із зацікавленням слухали В.І.Фелика студенти структурного підрозділу "Коледж Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА"
Ми дуже раді, що 99,9 % випускників коледжу випуска-2017 року виявили бажання продовжити навчання в одному з найкращих юридичних ВНЗ столиці України-Київському інституті інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія".

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше