Зустріч директора КІІВП, Заслуженого юриста України, д.ю.н. Василя Івановича Фелика із студентами 1 курсу Коледжу

02 вересня 2019 року відбулася зустріч директора Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук, Фелика Василя Івановича зі студентами 1 курсу Коледжу КІІВП НУ ОЮА.


Василь Іванович привітав присутніх з початком навчання у Коледжі, побажавши усім здоров’я, терпіння, наснаги, творчих здобутків, віри у себе, цікавого студентського життя, миру та злагоди.

Темою зустрічі стало обговорення перспектив розвитку , особливостей, правил і структури навчання в Коледжі. Йшла мова про впровадження наукових інновацій у навчальний процес, міжнародне співробітництво, удосконалення науково-технічної бази інституту.

Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» та Коледж як соціально активний провідний юридичний вищий навчальний заклад України створює усі належні умови для надання студентам сучасної, провідної, юридичної освіти, яка стане гарантом успішного майбутнього» - наголосив у своєму виступі директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Фелик Василь Іванович.

Новини