Знайомство з Київським інститутом інтелектуальної власності та права НУ ОЮА. Профорієнтаційна екскурсія

26 квітня 2018 року у Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА відбулася профорієнтаційна екскурсія для учнів гімназії «Логос».

Заступник директора інституту Мельник П.В. розповів старшокласникам про значення професії юриста у сучасному світі та переваги навчання у Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА для здобуття висококваліфікованої юридичної освіти. Особлива увага була приділена інформації про спеціалізацію «Інтелектуальна власність», яка на сьогоднішній день є досить перспективною й затребуваною.


Приємно вражені були учні від знайомства з матеріальною базою закладу :просторими аудиторіями, сучасним інтер'єром інституту, бібліотекою, залою Вченої ради, студентською їдальнею та «Будинком мрії» - гуртожитком.

Петро Васильович надав старшокласникам змістовну консультацію щодо особливостей вступної компанії 2018 року та умов прийому до Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА і коледжу .

Розповідь про перспективи міжнародного співробітництва інституту та організацію навчальної та наукової діяльності, цікаве та насичене студентське життя ,затишна територія студмістечка та сучасні будівлі інституту і гуртожитку - не залишили байдужими гостей.

Профорієнтаційна екскурсійна діяльність дуже важлива для допомоги старшокласникам у визначенні майбутньої професії та виборі гідного ВНЗ для навчання.

Київcький інтелектуальної власності та права НУ ОЮА запрошує випускників шкіл до дружньої студентської родини нашого вишу!

Новини

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше