Засідання Вченої Ради Національного університету "Одеська юридична академія"

26 березня 2019 року пройшло засідання Вченої Ради Національного університету "Одеська юридична академія", провів його - Голова Вченої Ради, Президент НУ "ОЮА", академік Сергій Васильович Ківалов. На засіданні був присутній і директор Київського інституту інтелектуальної власності та права, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук Василь Іванович Фелик.
Окремим питанням для розгляду стало обговорення діяльності наукової бібліотеки Національного університету "Одеська юридична академія", зокрема директором бібліотеки було представлено звіт про результати роботи НБ НУ "ОЮА" у 2018-2019 навчальному році.
Також затвердили перелік наукових тем, в межах яких здійснюється дослідження науковими співробітниками НБ НУ "ОЮА", підтвердили правильність обраного напрямку щодо розбудови та інтеграції з іншими електронними бібліотеками з метою розширення представлення наукового доробку представників Одеської школи права у міжнародному інформаційному просторі та визначили шляхи подальшого розвитку.
В цілому, Засідання Вченої Ради НУ ОЮА пройшло результативно - у результаті були вирішені усі винесені на порядок денний питання, а також окреслено головні пріорітети розвитку нашого університету на найближчий час.





Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше