З Днем народження, наш рідний Університет!

28 листопада 2018 року у Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА відбулися урочистості присвячені 21-шій річниці НУ «Одеська юридична академія».

Родзинкою свята став сюрприз, який підготували керівництво інституту та Студентська рада. Великий торт з емблемою НУ «Одеська юридична академія» та Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА приємно вразив усіх студентів та викладачів.

Кожен бажаючий мав можливість приєднатися до святкового іменинного дійства та скуштувати красивий і смачний торт. Веселий настрій, радість та гордість від того, що ми є частиною величної 171-одно річної славної історії Одеської школи права, створили чудову атмосферу.
Гостем святкового дійства стала Голова Студентської ради НУ ОЮА Шишацька Юлія Олегівна, котра приїхала підтримати й порадіти за наші починання.


Директор КІІВП НУ ОЮА Фелик Василь Іванович привітав усіх присутніх зі святом , з 21 річницею рідного Університету. Василь Іванович побажав студентам і викладачам творчих злетів, великої вдачі та щасливої долі і наголосив, що Київський інститут є одним із головних підрозділів НУ «Одеська юридична академія» , який впевнено крокує вперед і як соціально активний провідний юридичний вищий навчальний заклад України створює усі належні умови для надання студентам сучасної, провідної, юридичної освіти, яка стане гарантом успішного майбутнього.


21 рік - це початок великого, творчого шляху ! Керівництво, студенство та викладачі Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» від щирого серця вітають з Днем народження наш рідний Університет!

Новини