Візит Сергія Васильовича Ківалова до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА

18 жовтня 2017 року Президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Васильович Ківалов завітав до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА.

Сергій Васильович привітав з днем народження Крусян Анжеліку Романівну - завідуючу кафедри загальнотеоретичної юриспруденції,конституційного та адміністративного права Київського інституту інтелектуальної власності та права "НУ ОЮА", доктора юридичних наук, професора . Анжеліка Романівна займається науково-педагогічною діяльністю, є автором понад 130 наукових та науково-методичних праць. Основними напрями її наукових досліджень є : конституційне право, муніципальне право, публічна влада, державне управління та місцеве самоврядування, проблеми теорії і практики сучасного українського конституціоналізму. Анжеліка Романівна є членом Конституційної Комісії ,редакційної ради альманаху «Проблеми сучасної конституціоналістики» , фахового наукового журналу «Конституційно-правові академічні студії» , наукового періодичного видання «Український часопис конституційного права». У 2007 році Крусян А. Р.нагороджена нагрудним знаком МОН України «Відмінник освіти України», а у 2012 році - нагороджена Грамотою Верховної Ради України за багаторічну плідну юридичну діяльність. Сергій Васильович, від усього інституту та від себе особисто, привітав чудову жінку, професіонала своєї справи - Крусян Анжеліку Романівну з днем народження та від чистого серця побажав удачі, оптимізму, успіхів, підкорення нових вершин, сили та енергії, стабільності та достатку, міцного здоров’я та щастя, любові рідних та близьких людей!

Ківалов Сергій Васильович перевірив проведення навчального процесу та стан аудиторій в яких студенти 4 курсу будуть писати ЗНО для вступу до магістратури. Також , Сергій Васильович особисто перевірив їдальню інституту,адже здоров'я та добробут студентів для Президента Національного університету «Одеська юридична академія» - на першому місці.

Ми щиро вдячні Сергію Васильовичу за візит та з нетерпінням чекаємо наступного!

Новини