Візит Президента Національного університету «Одеська юридична академія», народного депутата України Сергія Васильовича Ківалова до Київського інституту інтелектуальної власності і права

8 листопада 2017 року відбувся візит Президента Національного університету «Одеська юридична академія», народного депутата України Сергія Васильовича Ківалова до Київського інституту інтелектуальної власності і права. Метою візиту стало обговорення підготовки до прийому гостей та абітурієнтів у день відкритих дверей Київського інституту інтелектуальної власності і права, котрий запланований на 11 листопада 2017 року.

Сергій Васильович сам особисто перевірив рівень підготовки, озвучив свої побажання по проведенню і дав слушні поради для якісного проведення дня відкритих дверей Київського інституту інтелектуальної власності і права. Для Президента НУ «Одеська юридична академія» надзвичайно важливо, щоб школярі мали можливість побачити якісний, високий рівень умов, створених для комфортного, інноваційного, продуктивного та інформативного процесу навчання.

Так, на одному з засідань вченої ради, що планово проводиться в стінах Національного університету «Одеська юридична академія, Сергій Васильович зазначив, що технічний рівень освіти студентів в наших навчальний закладах завжди має відповідати сучасному слову технологій. Як свідчення того, Президент академії дав розпорядження керівному складу на всіх рівнях проконтролювати забезпечення якісною комп’ютерною технікою всіх навчальних закладів України, що входять до складу Національного університету “Одеська юридична академія». Хочемо відзначити, що до питань якості освіти з великою відповідальністю ставиться кожен працівник нашого Київського інституту інтелектуальної власності і права та Національного університету «Одеська юридична академія» в цілому. Оскільки на сьогодні в Україні існує чимала кількість навчальних закладів, що займаються викладанням юридичних дисциплін, та на ряду і з цим також виникає велике питання по якості освіти, котру вони надають. Ми з гордістю і повною впевненістю можемо сказати, що випускниками нашого вузу являються по-справжньому кваліфіковані спеціалісти, магістри, аспіранти і навіть доктори юридичних наук і для нас дуже важливо щоразу вдосконалювати рівень навчання для студентів та слідкувати на нововведеннями в юридичному законодавстві та юридичній сфері загалом.

До слова, хочемо відзначити високу ініціативність і ефективність діяльності директора Київського інституту інтелектуальної власності і права Ну «одеська юридична академія», доктора юридичних наук, доцента Василя Івановича Фелика, котрий за час своєї роботи на керівній посаді встиг показати чималі результати розвитку самого Київського інституту інтелектуальної власності і права. Так для студентів організовано якісне харчування в студентській їдальні, створено унікальної краси «Карпатську гірку» на передньому дворі інституту, ведеться чіткий контроль за якістю проживання в студентському гуртожитку, організовано належне прибирання і підтримка чистоти та безперебійної роботи в самому навчальному корпусі, для студентів систематично проводяться навчальні та розважальні заходи, щоб урізноманітнити та створити незабутнє, веселе, цікаве та пізнавальне студентське життя! Одним з найважливіших критеріїв , чому наш Київський інститут інтелектуальної власності і права НУ «Одеська юридична академія» являється одним з найкращих вищих навчальних закладів столиці – це високий кваліфікований рівень нашого викладацького складу, серед яких професори, доценти, аспіранти юридичних наук та науковці на всіх рівнях, котрі навчають наших студентів практичним навикам та розвивають особистий потенціал кожного студента.

Ми хотіли б запросити всіх бажаючих відвідати наш день відкритих дверей Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «Одеська юридична академія» та переконатися особисто, що наші слова підкріплені результатом, котрий може створити професійне, успішне юридичне майбутнє нашого підростаючого покоління!

Чекаємо усіх 11 листопада 2017 року, за адресою: Харківське шосе, 210, приміщення Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «Одеська юридична академія», де ви зможете ознайомитись з приміщенням навчального корпусу і побачити навчальні аудиторії, найбільший Зал Вченої ради в Україні створений на базі Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «Одеська юридична академія», бібліотеку професійного спрямування, їдальню і гуртожиток, в якому при бажанні зможуть проживати студенти з інших міст. Також кожен отримає можливість ознайомитись з вичерпною інформацією по кожній із кафедр Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «Одеська юридична академія», поспілкуватися з нашим директором Василем Івановичем Феликом, викладачами нашого інституту та студентами, що навчаються в нашому вузі. Для вас також буде підготована цікава розважальна частина програми у виконанні наших студентів.

Сподіваємось на скору зустріч!

Новини

2024-04-19

До Університету завітали учні 9-х класів школи №160

До Університету завітали учні 9-х класів школи №160

Докладніше

2024-04-19

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Докладніше

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше