Vivat Academia! Випускникам КІІВП НУ «ОЮА» вручили дипломи магістрів

Безхмарний, по-літньому теплий ранок 15 травня 2018 року видався досить хвилюючим й урочистим для студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія». Саме сьогодні відбулося урочисте вручення дипломів висококваліфікованим магістрам, спеціальностей «Право», «Системний аналіз», «Менеджмент». Наших випускників було легко впізнати за чорними мантіями і квадратними академічними шапочками, а також за тим хвилюванням, що так непомітно читалося на їхніх обличчях.

Адже сьогоднішній день є надзвичайно важливим у їхньому житті. Уже зараз закінчується період навчання і вдосконалення, а розпочинається етап професійного зростання і становлення. Отриманий диплом, наче путівка у інший світ, де набуті в академії знання представляють Вас як висококваліфікованих професіоналів своєї справи, у руках яких доля країни, адже саме Ви виступаєте гарантом формування політико-правового середовища нашої держави.
Багато теплих слів і побажань випускникам вишу було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів. Із вітальною промовою до усіх присутніх звернувся Президент Національного університету «Одеська юридична академія», академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, народний депутат України ― Сергій Васильович Ківалов. Він привітав усіх гостей з цією хвилюючою подією, побажавши випускникам творчого натхнення, успіхів у всіх починаннях, здійснення життєвих планів. А також додав, що держава сьогодні потребує хороших професійних юристів, професіоналів своєї справи, які будуть реформувати право і суспільство в цілому. Саме тому наша країна сподівається на Вас. Сергій Васильович зазначив, що диплом Національного університету «Одеська юридична академія» – це шлях до успішної кар’єри! Це щороку доводять наші випускники, більшість яких по завершенню навчання уже працевлаштовані.

Із вітальним словом звернувся також і директор КІІВП НУ ОЮА Фелик Василь Іванович, який запевнив що наші випускники є показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників, вони є втіленням мрій про компетентного випускника. Василь Іванович побажав нашим студентам стати успішними людьми, знайшовши своє справжнє призначення, а також творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого. Додавши, що наша Alma-mater завжди чекає своїх випускників у стінах вишу.

Випуск 2018 знаменується не лише великим досягненнями і здобутками, а і тим, що сьогодні нашими студентами була справжня гордість нашої держави, зокрема, диплом магістра отримали почесні випускники нашого інституту:
• Валевська Наталія Олександрівна – українська співачка, володарка премії «Золота зірка»
• Мжельський Володимир Анатолійович - шеф-директор Телерадіокомпанії «5 канал».
• Комаров Дмитро Констянтинович – український журналіст, ведучий програми «Світ навиворіт» на телеканалі 1+1.
• Криворучка Світлана Володимирівна – директор Київ ТВ.
• Лоташевський Ігор Олександрович - генеральний директор компанії «Ера медія».



Святкову атмосферу заходу підтримувала концертна програма, зокрема, відкриття церемонії вручення
дипломів ознаменував гімн України, виконаний відомою співачкою, лауреатом багатьох визначних премій і міжнародних конкурсів, переможницею телепроекту «Шанс» Наталією Валевською.
Що ж, хай щастить! І пам'ятайте, двері рідного Національного університету «Одеська юридична академія» для Вас завжди відкриті!

Новини