Нового ректора Національного університету "Одеська юридична академія" обрано!

11 травня 2018 року відбулися вибори ректора Національного університету «Одеська юридична академія». Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА також взяв активну участь у голосуванні.
За підрахунками голосів, ректором Національного університету «Одеська юридична академія» було обрано Загороднього Віктора Євстафійовича, котрий отримав підтримку 94% виборців.
Увесь професорсько-викладацький склад, студенти та адміністрація Київського інституту інтелектуальної власності та права висловлює найщиріші вітання Президенту Національного університету "Одеська юридична академія" заслуженому юристу України, професору, академіку Ківалову Сергію Васильовичу із обранням нового ректора - Загороднього Віктора Євстафійовича. Ми віримо, що Віктор Євстафійович стане Вашою незамінною "правою рукою" і допомагатиме й надалі забезпечувати нашій університетській спільноті гідне місце в єдиному науково-освітньому європейському та світовому просторі, адже його багатогранна діяльність в черговий раз отримала беззаперечну підтримку колег, однодумців, студентів, соратників.Ми впевнені, що Ваш життєвий доробок – авторитет, компетентність, визнання, професіоналізм, відповідальність, державницьке мислення, активна громадянська позиція, а також досвід і мудрість, стануть чудовим прикладом для наслідування і надійним гарантом подальшої успішності новообраного ректора.

Надіємось, що повсякденна нелегка діяльність Загороднього Віктора Євстафійовича на вкрай відповідальній посаді буде щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани в ім’я розбудови української освіти. Бажаємо аби його завжди супроводжували творче натхнення й наснага, оптимізм, гармонія й успіх.

Новини