Відкритий профорієнтаційний захід для випускників 9-х класів київських загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій пройшов у структурному підрозділі «Коледж Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія»

27.04.2017 року відбулася профорієнтаційна зустріч випускників 9- х класів загальноосвітніх навчальних закладів столиці з керівництвом та викладачами структурних підрозділів НУ ОЮА.

Захід проведено у форматі поєднання права з напрямками профільності навчальних . Так випускники класів екологічного та економічного напрямків навчання мали змогу ознайомитися з відеоматеріалами з екологічного права та актуальних питань сучасності: співвідношення людини та природи, наслідків Чорнобильської катастрофи , проблем глобального потепління та впливу людства на ці процеси , тощо. Учні, які обрали поглиблене вивчення історико-правових дисциплін переглянули добірку мультиплікаційних фільмів з громадянського права. Із зацікавленням слухали учасники профорієнтаційного заходу про трудові правовідносини, які стосуються працевлаштування неповнолітніх. Учні шкіл м.Києва змогли у відкритій формі поспілкуватися з викладачами та студентами, отримати вичерпні відповіді на хвилюючі їх питання.

Цікава форма проведення профорієнтаційного заходу сподобалася випускникам шкіл та поглибила їх знання з багатьох аспектів правовідносин в Україні.Учні , які мріють поєднати своє життя з юриспруденцією виявили бажання продовжити навчання, після закінчення 9-го класу, у юридичному коледжі Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія».

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше