Триває профорієнтаційна робота кафедр та студентів КІІВП

17 жовтня 2018 року, в рамках профорієнтаційної роботи викладачі КІІВП НУ ОЮА відвідали школи Київської області.
Зокрема, студент 3 курсу групи КІ-09/2 бакалаврату Жеревчук Максим та старший викладач кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Дмитренко Вікторія Вікторівна взяли участь у Ярмарку професій організованим Державною службою зайнятості для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Бородянського району Київської області, який відбувся на території Державного професійно-технічного закладу «Бородянський професійний аграрний ліцей».


Випускники шкіл мали змогу ознайомитися з рекламними матеріалами різних закладів вищої освіти м. Києва та Київської області. Вихованці Державного професійно-технічного закладу «Бородянський професійний аграрний ліцей» приємно вразили учасників заходу концертною програмою.


Представники закладів вищої освіти представили випускникам презентаційні ролики про особливості та переваги навчання, перелік спеціальностей, студентське життя. Максим Жеревчук представив аудиторії профорієнтаційний ролик про Київський інститут інтелектуальної власності та права та Коледж КІІВП НУ ОЮА.


Випускники із задоволенням розглядали інформаційні буклети про наш Інститут та Коледж, цікавились спеціальностями, наявністю гуртожитку, вартістю навчання. Також випускники отримали інформацію про Дні відкритих дверей. Учнів вразили фото території Університету, багатопрофільність, матеріально-технічна база. Випускники залишили собі на згадку інформаційні буклети, плакати про Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» та Коледж КІІВП НУ ОЮ, календарики.

Ярмарок професій пройшов у теплій, дружелюбній атмосфері. Дякуємо організаторам заходу за надану можливість представити наш Інститут та Коледж випускникам загальноосвітніх навчальних закладів Бородянського району Київської області.



Сьогоднішній день відзначився також профорієнтаційною зустріччю к.ю.н., доц. Батюка Олега Володимировича із учнями 8-11 класів шкіл Богуславського та Миронівського районів Київської області а саме:

Богуславська спеціалізована школа №1 - загальноосвітній навчальний заклад I учнями 8-11 класів -III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів Богуславської районної ради Київської області;

Богуславська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Богуславської районної ради Київської області;

Богуславський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 - гімназія" Богуславської районної ради Київської області;

Росавської загальноосвітня школа I-III ступенів Миронівської районної ради Київської області;
Загалом було проведено профорієнтаційні зустрічі з 225 учнями загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Баришівського та Миронівського та районів Київської області на яких залишено у користування понад 250 брошур з інформацією про дні відкритих дверей та умови вступу на навчання.

Висловлюємо слова вдячності, дирекції усіх шкіл, за виявлену лояльність щодо співпраці з нашим вищим навчальним закладом.









Новини

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше