Святкування Міжнародного дня студентів 2019 та проведення «Міс краса Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА -2019»

14 листопада 2019 року Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА гучно відсвяткував Студентське свято в одному з найкращих нічних клубів столиці – « FORSAGE».

Це було по-справжньому феєричне й яскраве свято, адже ми об’єднали два дійства: святкування Міжнародного дня студентів 2019 та проведення «Міс краса Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА», що відбулисяпід патронатом Президента Національного університету «Одеська юридична академія», академіка Національної академії правових наук України, професора,д.ю.н.,Заслуженого юриста України Сергія Васильовича Ківалова, а також за ініціативи директора КІІВП НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук Фелика Василя Івановича.

Офіційна частина заходу була розпочата із привітальних слів керівництва. До усіх присутніх звернувся Президент НУ ОЮА, Заслужений юрист України, д. ю.н. Сергій Васильович Ківалов, висловивши вітання із цим чудовим студентським святом, побажавши усім нам терпіння, цілеспрямованості, везіння та професійного зростання.


З вітальним словом звернувся і директор КІІВП, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук Василь Іванович Фелик. Приємним подарунком та великою честю для всіх присутніх на святі студентів, стала можливість святкувати цей день разом із нашим вельмишановним керівництвом. Василь Іванович, особисто, зі сцени привітав усіх присутніх з Міжнародним днем студента і висловив побажання гарно й весело провести сьогоднішній святковий вечір.


Неймовірний танцювальний майданчик, котрий просто палав від веселих танців, насичена розважальна програма, безліч сучасних хітів, жарти, дружня атмосфера – ось, що отримали студенти у клубі та це ще далеко не весь список приємностей цього вечора!

Цьогоріч у цей святковий день проходив конкурс краси, жіночності, ніжності й грації. 12 конкурсанток змагались за звання Міс Київського інституту інтелектуальної власності та права– 2019!


Дівчата продемонстрували свою красу, навички й знання у 5 конкурсах. Перший – урочистий вихід у якому оцінювалось вміння презентувати себе, справити перше враження, вміння розкрити свій образ і потенціал.Наступний, діловий вихід оцінив міру розкриття творчих здібностей учасниць в номері, їхню харизматичність та індивідуальність Третій конкурс - інтелектуальний, де було оцінено знання наших дівчат, вміння правильно відповісти на поставлене питання, а найголовніше креативно підійти до відповідей на поставлені запитання. Четвертий вихід ознаменувався справжньою жіночною грацією, до уваги брали фізичний стан учасниць, харизматичність , відчуття ритму, вміння володіти своїм тілом та закохати в себе глядача. Гаслом останнього конкурсу стали слова: «Мода– це не лейбли і марки . Гарний костюм – це запорука гарної зустрічі.» Учасниці продемонстрували вечірні наряди, котрі повинні були бути гарно стримані в плані стилю і показувати те, що заховане в глибині душі кожної із них.




У ході конкурсу кожна із учасниць старалась показати себе у всій красі, відкрити себе справжню та закохати у себе глядачів.Вони представили себе на високому рівні, показавши скільки зусиль, сумлінної праці та любові вклали у підготовку до такого феєричного дійства. Дівчатка здобули перемоги у таких титулах:

«Міс ніжність» - Аміна Газарьянц ;
«Міс харизматичність» - Марія Кириченко;
«Міс грація» - Валерія Міщенко;
«Міс елегантність» - Аліна Резніченко;
«Міс артистичність» - Олена Антонова;
«Міс загадковість» - Анна Кононович;
«Міс вишуканість» - Олеся Лисенко;
«Міс інтелект» - Вікторія Забродська;
«Міс чарівність» - «Анжела Рожок;
«Міс жіночність» - Емілія Керімова;
«Міс креативність» - Мирослава Боровська;
«Міс привабливість» - Анна Німченко.

За підсумками голосування II віце-міс Інституту-2019 стала Валерія Міщенко; звання I віце-міс виборола Анна Німченко. Проте переможницею може бути лише одна!

Наше вельмишановне журі визначило ту, яка гідна звання звання Міс Київського інституту інтелектуальної власності та права– 2019! Нею стала – Забродська Вікторія! Вітаємо із перемогою!

Для найкращих студентів – найкраще свято! Ось яким кредом керувалися ми, організовуючи свято для наших студентів. Саме тому лауреатка багатьох визначних конкурсів й премій, відома співачка Наталія Валевська, підтримала нас та дарувала свої неймовірні музичні вітання, по-справжньому запаливши сцену та подарувавши усіх присутніх незабутні емоції.

Протягом вечора, з вуст ведучих неодноразово звучали слова подяки Сергію Васильовичу Ківалову та Василю Івановичу Фелику, адже масштаб турботи про кожного окремого студента - просто неосяжний! І це прекрасно розуміє кожен!
Від імені Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» ми дякуємо усім тим, хто долучився до організації та проведення святкового дійства, та ще раз висловлюємо особливу подяку Президенту Національного Університету "Одеська юридична академія" Сергію Васильовичу Ківалову та директору Київського інституту інтелектуальної власності та права Василю Івановичу Фелику ,адже саме завдячуючи їм, велика родина «ОЮА» знову зібралась разом, аби у колі друзів відсвяткувати чудове свято – Міжнародний день студента.


Новини

2024-04-19

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Докладніше

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше