Студенти Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА брали участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з «Кримінального права», яка відбулася 11-12 квітня 2018 року

Міністерство освіти і науки України визначило Донецький юридичний інституту МВС України (м. Кривий Ріг) як базовий вищий навчальний заклад для проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Кримінального права», яка відбулася 11-12 квітня 2018 року.

В цьому році кількість учасників даної Всеукраїнської олімпіади становила 56 студентів з 20 найкращих навчальних закладів України. Звичайно ж студенти нашого Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» також вирішили позмагатися з представниками інших університетів з метою перевірки своїх знань з кримінального права та забезпечення гідної конкуренції.

Представниками нашого інституту та одночасно учасниками олімпіади стали переможці першого етапу олімпіади, студенти 3 курсу Зайцев О.О., Кикоть О.В. та Ковтун А.О., які навчаються за спеціалізацією «Кримінальна юстиція».

Крім того, апеляційну комісію даної олімпіади очолював завідувач кафедри кримінального права, процесу та криміналістики Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА», член Президії Всеукраїнської громадської організації «Асоціація кримінального права», кандидат юридичних наук, доцент Палій Максим Валерійович.

У перший день олімпіади наші студенти проходили тестування на знання кримінального права, а другого дня виконували творчі завдання з метою розкриття себе не тільки як знавців вищевказаної галузі права, так і виявлення та реалізації творчих здібностей у юридичній сфері.

В результаті проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Кримінального права» студенти нашого інституту перемогли представників багатьох потужних навчальних закладів та здобули безцінний досвід, приймаючи участь у заході всеукраїнського рівня. Познайомилися з гостинним містом Кривий Ріг, а також отримали нові знайомства як зі студентами інших ВНЗ, так і їх викладачами, та найголовніше – це отримане задоволення від вдосконалення своїх знань у галузі кримінального права. До того ж нашим студентам було видано відповідні сертифікати.

Врешті-решт наші студенти повернулися з олімпіади дуже задоволені та змотивовані на досягнення ще кращих результатів у наступному році під час участі у Всеукраїнській студентській олімпіаді з «Кримінального права».

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше