Реєстрація на ЗНО для осіб, що вступатимуть для здобуття ОС «Магістр»

Звертаємо увагу осіб, які вступатимуть до ВНЗ для здобуття ОС «Магістр», що реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ розпочинається з 9:00 години 12 травня та закінчується о 18:00 05 червня 2020 року.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію МОНУ рекомендує для реєстрації вступників для складання ЄВІ/ЄФВВ надсилати документи на електронну пошту навчального закладу. Відповідно до цього, Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» проводитиме реєстрацію абітурієнтів для складання ЄВІ/ЄФВВ дистанційно.

Для цього необхідно надіслати документи на електронну пошту kyiv.vstup@gmail.com.

Перелік документів (скановані копії(фотокопії)):
1.Заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листа (зразок додається)
2. Документ, що посвідчує особу (паспорт)
3. Облікова картка платника податків (ІПН)
4.Фотокартки для документів
5. ПРИ ПОТРЕБІ у разі необхідності створення особливих умов для проходження ЗНО - скановану копію медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о

Прошу ЗВЕРНУТИ УВАГУ – у темі листа студент обов’язково зазначає прізвище, ім'я, по батькові, в тексті листа студент обов’язково зазначає прізвище, ім'я, по батькові (повністю) та номер облікової картки (ІПН).

Звертаємо увагу, що для вступу на здобуття ОС «Магістр» за усіма спеціальностями необхідно скласти ЄВІ (єдиний вступний іспит з іноземної мови), а також ЄФВВ (єдине фахове вступне випробування) для вступу за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».

Абітурієнти складатимуть ЄВІ - 1 липня, ЄФВВ - 3 липня

Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня «МАГІСТР» за такими спеціальностями та спеціалізаціями:

Звертаємо увагу, що реєстрація електронних кабінетів розпочнеться – з 1 серпня;
прийом документів на навчання з 5 - 22 серпня

З усіх додаткових питань звертатися до приймальної комісії Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА».
Приймальна комісія:
+38(044) 563 82 21
+38(044) 563-80-75
м. Київ, Харківське шосе 210 (м.Бориспільська), 02121

Додаток :Заява_анкета_для_реєстрації_на_ЗНО_для_магістрів.


Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше