Профорієнтаційні зустрічі доцента кафедри кримінального права, процесу і криміналістики Букача В.В.

21 березня 2018 року доцентом кафедри кримінального права, процесу та криміналістики Букач В. В. спільно з студентами магістратури Барабановою Д., Глєбчуком О. та студентами коледжу Введенським Я., Марченко Б. відбулася зустріч з школярами 9-11 класів СЗШ № 61, СЗШ № 221, СЗШ І-ІІІ ст. з погл. вивч іноз. мови № 92 та Фінансово-правовим ліцеєм м. Києва. Заступники директорів вищезазначених шкіл з виховної роботи Данильченко Олександра Олександрівна, Булах Світлана Миколаївна, Заусаєва Алла Володимирівна і Козловська Олена Миколаївна посприяли та надали можливість зустрітися з школярами старших класів (9-11 класів).

Під час проведення профорієнтаційної бесіди школярам була доведена інформація про навчальний заклад, акцентована увага щодо умов вступу, видів спеціальностей та матеріально-технічної бази. Окремо зазначено про набір на нову спеціальність – менеджмент.

В ході бесіди між учнями шкіл та представниками Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» відбувся діалог, під час якого школярі мали змогу отримати вичерпні відповіді на свої запитання щодо майбутнього вступу до навчального закладу та перспектив креативного навчання у одних з найкращих в Україні умовах для професійного зростання. Бажаючі одержали буклети про наш Інститут. Також виявили бажання відвідати інститут на День відкритих дверей 21 березня цього року. Плакати про інститут були розміщені в школах як на дошці інформації про профорієнтацію, так і на дошці для інших оголошень.

Більшість школярів виявили бажання відвідати День відкритих дверей Університету.

Сподіваємося, що ця зустріч принесе належні результати наповнення нашого коледжу та інституту щасливими, талановитими, працьовитими та прагнущими знань здобувачами ступеня вищої освіти.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше

2023-12-24

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

Докладніше

2023-12-24

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Докладніше