​Профорієнтаційна зустріч з батьками випускників 9-х та 11-х класів загальноосвітньої школи №148 м. Києва заступника директора з наукової частини Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Голосніченко І. П.​

27 вересня 2017 року на базі загальноосвітньої школи № 148 відбулася профорієнтаційна зустріч з батьками випускників 9-х та 11-х класів. Доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України ,заступник директора з наукової частини Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Голосніченко Іван Пантелійович, виступаючи на зборах перед батьківською громадою, розповів про пріоритети отримння юридичної освіти саме у Київському коледжі НУ ОЮА (молодший спеціаліст – після 9-го та 11-го класу) та Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА (бакалаврат – після 11-го класу та після закінчення коледжу). Особливу увагу батьків Голосніченко І.П. звернув на високий рівень підготовки студентів завдяки професорсько-викладацькому складу інституту та коледжу ; впровадженню новітніх інновацій в освітній процес; міжнародному співробітництву ; можливості студентам інституту та коледжу під час навчально- тематичних екскурсій, починаючи з 1 курсу,відвідувати : Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України, Конституційний Суд України, Київську міську державну адміністрацію ; зустрічатися з провідними юристами України та зарубіжних країн; спілкуватися з науковцями, публіцистами, журналістами, акторами, співаками, мандрівниками під час проведення різноманітних заходів.

Профорієнтаційна зустріч пройшла у теплій атмосфері. І як результат – зацікавленість батьків у правилах прийому до коледжу та інституту. Батьки мали можливість отримати профорієнтаційні буклети та змістовну консультацію щодо підготовки та вступу випускників 9-х та 11-х класів до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА та Київського коледжу НУ ОЮА.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше