Підписання Меморандуму про співробітництво у сфері освітньої діяльності між Київським інститутом інтелектуальної власності та права та Бориспільською міською радою

11.05.2019 року відбулася визначна подія для Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного Університету «Одеська юридична академія». За підтримки та сприяння Президента НУ «Одеська юридична академія» професора, академіка, Заслуженого юриста України Сергія Васильовича Ківалова у рамках співпраці було підписано Меморандум про співробітництво між КІІВП НУ ОЮА та Бориспільською міською радою.

Основним напрямом співробітництва є здійснення спільних заходів щодо задоволення потреб територіальної громади м. Бориспіль у наданні освітніх послуг, створенні сприятливих умов для практичної підготовки, стажування та розширення можливостей для працевлаштування випускників Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія", узгодження дій щодо здійснення заходів по реалізації освітньої політики у регіоні.




Отож, підписаний договір директором КІІВП НУ ОЮА, Заслуженим юристом України д.ю.н. Василем Івановичем Феликом та міським головою м. Борисполя Анатолієм Соловйовичем Федорчуком має неабияке важливе значення!


Новини