21 грудня 2018 року відбулися збори трудового колективу

Новорічна атмосфера панує і у стінах Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА!

21 грудня 2018 року відбулися збори трудового колективу, а також за ініціативою та активною участю директора інституту Василя Івановича Фелика було проведено офіційну вітальну частину для професорсько-викладацького складу, де було відмічено та вручено грамоти і подяки найкращим викладачам.

Директор інституту, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук Василь Іванович Фелик на зібранні перед присутніми прозвітував щодо підсумків навчального семестру, результатів зимової сесії, проведення успішної профорієнтаційної роботи, ведення науково-методичної роботи , а також висловив надії про подальші майбутні досягнення як для студентів, так і викладачів. Цей навчальний період пройшов справді насичено, активно, продуктивно, красиво, дружньо та злагоджено. Приємно бачити як в стінах інституту зароджуються нові традиції, як покращуються вже започатковані умови та вдосконалюється навчальний процес і все це на благо наших студентів, щоб кожен отримав гідне, насичене яскравими подіями та блискучими знаннями студентське життя!


Під час засідання зборами трудового колективу було обрано нового Голову профспілкової організації - Радь Тамару Михайлівну, а також новий склад профспілкового бюро.


Завершивши розгляд організаційних питань, Василь Іванович перейшов до офіційного вручення подяк за високий професіоналізм, бездоганну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виховання студентської молоді, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та високі досягнення у професійній діяльності. Серед нагороджених були відмічені :

Заступник директора - Ковальчук Василь Євгенович

Завідувач кафедри конституційного, адміністративного та міжнародного права, доктор юридичних наук, професор – Крусян Анжеліка Романівна;

Завідувач кафедри іноземних мов та соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат педагогічних наук, доцент – Макодзей Людмила Іванівна;

Професор, доктор юридичних наук – Сидор Вікторія Дмитрівна;

Професор, доктор юридичних наук, академік Академії наук вищої школи України – Шишка Роман Богданович;

Кандидат соціологічних наук, доцент – Падалка Ганна Миколаївна;

Доцент, кандидат юридичних наук – Заболотна Людмила Володимирівна;

Лаборант кафедри іноземних мов та соціально-гуманітарних дисциплін - Радь Тамара Михайлівна

Викладач коледжу – Коберник Василь Петрович;

Методист Київського інституту інтелектуальної власності та права – Байло Руслана Іванівна;

Комендант адмін. будівлі – Фандій Роман Іванович;

Голова Студентської Ради – Сидоренко Маргарита Олександрівна.


Після закінчення, Василь Іванович запросив усіх на святковий фуршет, де спілкування пройшло у більш неформальній обстановці. Звучали щирі подяки, теплі побажання й усмішки колег, що створило надзвичайно дружню атмосферу.

Тут Василь Іванович привітав колег з новорічними святами й подякував за усі здобутки, котрих досягли ми спільною працею. Озираючись на перший семестр цього навчального року ми з теплом у душі та посмішкою на обличчі згадуємо відкриття комплексу «Прикарпатський водоспад», урочисте історичне закладання капсули будівництва масштабного проекту – спортивного комплексу, проведення конференцій, всеукраїнських круглих столів, феєричне святкування «Міжнародного дня студента 2018». Не можливо оминути увагою й активну позицію й діяльність нашого Студентського самоврядування, котре у цьому семестрі було переобране. Голова Студентської ради, Сидоренко Маргарита безперечно зробила вагомий внесок у розвиток активного й насиченого дозвілля наших студентів.
І це ще далеко не весь перелік тих справ і подій, котрими ми пишаємось.

І звісно ж, лунали слова щирої вдячності Президенту Національного університету «Одеська юридична академія» Сергію Васильовичу Ківалову, котрий безперечно протягом усього часу підтримує усі творчі ідеї наших студентів для розвитку й процвітання нашого інституту! Саме йому ми завдячуємо тим, що маємо кращі умови навчання, проживання, а також отримуємо якісну юридичну освіту.

Приємно зауважити, як багато теплих слів з подяками та захватом було сказано про нашого директора – Василя Івановича Фелика, адже за час очолення інституту тут відбулось чимало позитивних змін, які помічає і цінує кожен.

Попереду новий, 2019 рік, а значить на нас чекає ще більше перемог, яскравих подій, високих звершень. Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА вітає усіх з новорічними святами, бажає кожному міцного здоров’я, натхнення, любові, достатку, процвітання, здійснення всіх мрій.

До зустрічі у новому 2019 році!

Новини

2024-04-19

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Докладніше

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше