Незабутній день студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА у Карпатах

Програма заходів, яку підготували для нас франківські правники передбачає не лише знайомство власне зі структурним підрозділом ІФЮІ НУ ОЮА, а і місцевим колоритом і самобутніми традиціями.

17 травня 2018 року наші студенти торкнулися серцем краси високих гір, зелених полонин, стрімких смерек і величних водоспадів, познайомившись із західною перлиною України – Карпатами.
Найперше, кияни відвідали надзвичайно мальовниче місто Яремче, яке відразу закохало студентів у себе. Здалеку видніються верхівки гір, буйна зелень, стрімкі водоспади, старовинні дерев’яні церкви, місцевий колорит, ошатні ярмарки, самобутні звичаї – це все чарівне Яремче! Будучи тут, неможливо оминути величний водоспад Пробій, наші студенти були приголомшені настільки красивим місцем. Здається, ніби саме це рай на землі.






Вдосталь нафотографувавшись, кияни рушили до місцевого заповідника із дикими тваринами, який представляє собою невеличкий міні-зоопарк. Тут вони зустріли оленів, косуль, диких кабанів та власноруч погодували тварин. Одна із студенток ділиться враженнями від прогулянки містом : «Яремче – це дійсно край мальовничих гірських пейзажів, дзвінких водоспадів і звуків трембіти. Це земля гуцулів, що довгі роки була відрізана від зовнішнього світу гірськими хребтами. Але сьогодні поміж незайманої природи, тут ховається цілий особливий всесвіт з його чудернацькими звичаями.»



Наступним місцем локації стало славнозвісне місто Буковель, хоча воно і вважається власне гірськолижним курортом, але навесні воно також вражає кожного, залишивши теплі спогади у своєму серці. Протягом прогулянки містом, наші студенти насолодились красою мальовничих гір, удосталь надихались свіжим гірським повітрям, просоченим ароматом гірських трав та помандрували туристичними маршрутами, відпочивши тілом і душею у серці Карпат.




Студенти Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА висловлюють слова вдячності Президенту НУ ОЮА академіку, професору, заслуженому юристу України Ківалову Сергію Васильовичу за чудову можливість не лише спілкуватись зі своїми колегами-правниками, а і подорожувати чарівними закутинами України, а також керівництву ІФЮІ НУ ОЮА, котрі влаштували для киян по-справжньому незабутній день на карпатських схилах котрі уособлюють в собі красу і велич, силу і спокій.




Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше