Наші спортивні досягненння!

Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА активно сприяє розвитку позаінститутської діяльності студентів, зокрема, їхнього спортивного, творчого та всебічного розвитку.

Ми намагаємося стати справжнім центром розвитку та всілякої популяризації спорту, здорового способу життя, активної діяльності та фізичної культури для наших студентів.

Проте уже зараз наш інститут пишається спортивними ініціативами й здобутками студентів. Зокрема,студент 2 курсу Коледжу КІІВП НУ ОЮА Озманов Артур на змаганнях у Польщі здобув першість та став 4х-кратним чемпіоном Європи з бойового самбо.

Хочемо зазначити, що це не перші перемоги хлопця, адже він веде активний спосіб життя, пропагує спорт серед однолітків, а також бере участь у різних спортивних змаганнях, де завдячуючи наполегливості, цілеспрямованості та впевненості у власних силах здобуває лише призові місця. Артур є 8ми - кратним чемпіоном України з бойового самбо, 2х - кратним чемпіоном України зі змішаних бойових мистецтв, Чемпіоном світу з бойового самбо та ММА.

Бажаємо і надалі боротись та здобувати першість!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше