Лекція зарубіжного економіста "Успіх Європи і шанс для України"

14 травня 2018 року в коледжі Київського інституту інтелектуальної власності та права доктор економіки Роман Шеремета (США) провів лекцію«Успіх Європи і шанс для України». На зустрічі з зарубіжним ученим прийшло понад 100 студентів.
Доктор Роман Шеремета є одним з кращих молодих економістів світу згідно міжнародного рейтингу IDEAS і розділяє перше місце у рейтингу Forbes: Top Economic Thinkers – 2015 серед кращих економістів світу українського походження.

Роман Шеремета – доктор економічних наук, доцент Школи менеджменту ім. Везерхеда Університету Кейс Вестерн Резерв (США), науковий співробітник Економічного наукового інституту Університету ім. Чепмена. Отримав ступінь доктора в Університеті Пердью. Одержувач багатьох науково-дослідних і навчально-методичних нагород, в тому числі гранди Національного наукового фонду США та Інституту ім. Макса Планка. Автор понад 80 наукових статей і монографій в галузях експериментальної економіки. Теорії ігор, поведінкової економіки, вирішення конфліктів, організації промисловості та мотивації праці. Результати його досліджень опубліковані в провідних світових наукових журналах з економіки бізнесу, психології та політики, а також різних популярних засобах масової інформації, таких як Wall Screet Journal, Fores, Science Daily та інші.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше