Лекція із суддею Верховного Суду у відставці

31 жовтня 2018 року у стінах Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА пройшла лекція для студентів за участі судді Верховного Суду у відставці Сеніна Юрія Леонідовича.

Заслужений юрист України Юрій Леонідович відразу знайшов контакт зі студентами, створивши атмосферу "живої дискусії", де усі бажаючі могли поставити питання. Діалог був побудований на спогадах про кар'єрний шлях, тому студентам було досить інформативно дізнатись про те, як досягти такого результату й визнання. Зокрема, мова йшла про особливості судоустрою, цивільні й кримінальні процеси та багато іншого. Студенти захоплено вслухались у розповідь, намагались вловити кожне слово, адже розуміли - що це не просто слова, це величезний досвід й успіх, котрі пришли внаслідок наполегливості, витримки й невпинної праці.

Висловлюємо слова вдячності Директору КІІВП, Заслуженому юристу України, доктору юридичних наук Василю Івановичу Фелику, за підтримки якого у нашому університеті проводяться ось такі лекції з провідними й досвідченими фахівцями, а також Сеніну Юрію Леонідовичу, за те, що підтримав нашу ініціативу, завітав у гості та поділився з студентами практичними навичками й знаннями.

Новини