​Київському інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» надано право здійснювати освітню діяльність з підготовки бакалаврів за спеціальністю 073 «Менеджмент», спеціалізація – Менеджмент організацій та адміністрування

Київському інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» надано право здійснювати освітню діяльність з підготовки бакалаврів за спеціальністю 073 «Менеджмент», спеціалізація – Менеджмент організацій та адміністрування.

Раді повідомити приємну новину – відтепер Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», на підставі Наказу Міністерства освіти і науки України від 15.02.2018 р. за № 129-л, має право здійснювати освітню діяльність з підготовки бакалаврів в галузі знань 07 Управління та адміністрування за спеціальністю 073 Менеджмент за ліцензованим обсягом 150 осіб. Дане позитивне рішення було прийняте на засіданні Ліцензійної комісії МОН від 14.02.2018 р. (протокол №85).

Ініціатором і натхненником підготовки Ліцензійної справи виступив директор нашого Інституту – Фелик Василь Іванович. Варто зазначити, що в Київському інституті вже здійснюється підготовка магістрів за даною спеціальністю, що й стало передумовою відкриття бакалаврату. Дана спеціальність користується попитом серед абітурієнтів та дозволяє випускникам реалізувати себе в професії. Нагадуємо, що в Київському інституті підготовка магістрів за спеціальністю 073 Менеджмент здійснюється за спеціалізаціями «Управління інтелектуальною власністю» та «Управління інноваційною діяльністю». З 01 вересня 2018 року студенти бакалаврату зможуть навчатися також за спеціалізацією «Менеджмент організацій та адміністрування».

Великим попитом на ринку праці користуються фахівці з менеджменту організації та адміністрування, які в умовах сьогодення, коли Україна обрала стратегічним напрямком свого розвитку інтеграцію в європейський економічний і політико-правовий простір, здатні розвивати та удосконалювати структуру управління у сфері інтелектуальної власності та інноваційної діяльності, впроваджувати ефективні механізми інноваційної політики задля забезпечення конкурентоспроможності національної економіки.

Навчитися працювати в команді та приймати рішення, набути навички планування, контролю, впливу на оточуючих заради досягнення мети, брати на себе, як на керівника підрозділу, фірми, концерну, корпорації тощо, відповідальність заради кінцевого результату – це тільки малий перелік того, чому Вас навчать в Київському інституту інтелектуальної власності та права.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше

2023-12-24

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

Докладніше

2023-12-24

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Докладніше