КІІВП НУ ОЮА висловлює щирі вітання з нагоди Дня народження Президенту НУ ОЮА Сергію Васильовичу Ківалову

Сьогодні свій День народження святкує дуже дорога для усіх нас людина - Президент Національного університету «Одеська юридична академія», Заслужений юрист України, академік і почесний громадянин міста Одеси та Одеської області Сергій Васильович Ківалов. Народна мудрість говорить, що навесні народжуються найдобріші і найчуйніші люди, і наш вельмишановний Сергій Васильович тому найкраще підтвердження.

Народившись у прекрасний травневий день, все своє життя він несе у собі добро, позитив і заряджає всіх нас оптимізмом. Сергій Васильович невтомно працює на благо нашого університету і рідної Одеси. Він подарував нашому місту один з кращих в Україні юридичних вишів - університет європейського і світового рівня. Протягом багатьох років Сергій Васильович представляв нашу країну у високих європейських інституціях і зараз працює на благо кожного!

Завдяки створеній ним Юридичній клініці десятки тисяч нужденних змогли отримати безкоштовну кваліфіковану юридичну допомогу і знайти віру у відновлення справедливості. Сергій Васильович своїми різноплановими досягненнями уособлює прекрасний приклад, який наслідує молоде покоління.

У День Вашого народження прийміть наші найщиріші вітання від імені директора КІІВП НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, д.ю.н. Василя Івановича Фелика, адміністрації, професорсько-викладацького складу та студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія"! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, довгих років життя, невичерпного оптимізму та родинного благополуччя

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше