Ярмарки професій

У період з 4 по 23 квітня 2019 року викладачами Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА та Коледжу КІІВП було відвідано "Ярмарки професій", організовані центрами зайнятості у Іванківському, Володарському, Баришівському, Кагарлицькому, Бородянському, Броварському, Сквирському, Макарівському, Миронівському, Богуславському, Тетіївському районах та м. Буча. Загалом було відвідано 72 загальноосвітніх школи Київської області, де відбулись зустрічі із випускниками 9-11-тих класів.

Головна мета участі у даних заходах – допомогти школярам усвідомити вибір майбутньої професії, сприяти професійному самовизначенню, формуванню відповідального ставлення до планування кар’єри за рахунок розширення знань про світ професій, а також донести до загалу інформацію щодо особливостей та умов навчання у нашому інституті. Школярам було роздано та ознайомлено із профорієнтаційними матеріалами та буклетами.

Велика кількість учнів виявила бажання особисто відвідати вуз, ознайомившись з його структурою наочно. Для цього їх було запрошено на День відкритих дверей, котрий відбудеться 11 травня 2019 року.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше