Екскурсія 1 курсу до Дарницького управління поліції ГУНП у м. Києві

2 жовтня 2018 за сприянням та ініціативи Студентського самоврядування на чолі з Маргаритою Сидоренко відбулася екскурсія 1 курсу Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА до Дарницького управління поліції ГУНП у м.Києві.

Дана зустріч має неабияке значення на формування у студентів не лише теоретичних знань, а й практичне закріплення вивченого матеріалу. Зокрема,студенти дізналися про основні напрямки діяльності поліції, порядок застосування спецзасобів: технічних приладів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису також про превентивні заходи, які можуть застосовувати патрульні поліцейські, зокрема, перевірку документів особи, опитування особи, поверхневу перевірку і огляд. У форматі «питання-відповідь» представники поліції розповіли про добір на посаду поліцейського, про режим роботи, специфічні особливості, а також цікаві випадки своєї діяльності.
Мова йшла і про роботу «серця» відділу - прийом, реєстрацію та реагування на повідомлення громадян, спрямування на місце події нарядів поліції, а також на великих моніторах учням продемонстрували роботу камер спостереження. Студенти мали змогу завітати до кожного підрозділу, в кабінети, де працюють слідчі, оперативні працівники, інспектори превентивної діяльності та інші поліцейські.



На завершення візиту наші студенти мали унікальну можливість - ознайомитися з озброєнням та засобами захисту поліцейських, маючи можливість потренуватися у збиранні та розбиранні зброї, що справило масу пізнавальних емоцій на формування загальної думки щодо організації діяльності даного правоохоронного органу.











Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше