Дружній візит до Одеси

28-29 березня 2018 року студенти Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» відвідали Одесу.

Адміністрація та представники Студентської ради університету гостинно прийняли наших студентів люб’язно відкривши двері академії.
Дружній візит супроводжувався участю у конференції профкому Національного університету «Одеська юридична академія» про внесення змін до колективного договору, яка проходила в ошатній Актовій залі академії. Наші студенти були зацікавлені діяльністю даної організації, отож конференція стала для них надзвичайно інформаційною і корисною, оскільки на порядку денному були розглянуті досить цікаві питання. А саме :
- формування бюджету профкому на 2018 рік
- внесення змін до колективного договору, за яке присутні проголосували одноголосно
- звіт голови профспілкової організації НУ «ОЮА» Загороднього Віктора Євстафійовича про проведену роботу профкому у 2017 році
Звісно ж, для наших студентів була проведена захоплююча екскурсія стінами закладу, де ті змогли побачити модернізовану матеріально-технічну базу, ознайомитись із структурою багатогранного навчального закладу високого рівня освіти. Був організований похід у гуртожитки академії для порівняння умов проживання та налагодження дружнього контакту між студентами і гостями. У ході розмови наші вихованці мали змогу поспілкуватися із студентами з Одеси щодо навчального процесу, умов навчання, студентського дозвілля.
Під кінець зустрічі студенти обмінялися досвідом щодо організації культурних та освітніх заходів, спланувавши спільно реалізовувати цікаві проекти у майбутньому.
Студенти нашого інституту висловлюють слова вдячності президенту академії Ківалову Сергію Васильовичу, адміністрації та членам Студентської ради за надзвичайно теплий і дружелюбний прийом. Ми вкотре переконались, що НУ «ОЮА» - це велика родина, яка єднає незважаючи на відстані. Надіємось, на подальші зустрічі!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше