День відкритих дверей у Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА

21 квітня 2018 року в стінах Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» відбулася традиційно-визначна подія – День відкритих дверей.

Більше 250 майбутніх абітурієнтів – випускників 11-х та 9-х класів загальноосвітніх шкіл прийшли на зустріч з керівництвом, викладачами та студентами КІІВП НУ ОЮА. Приємно відмітити, що на День відкритих дверей прибули випусники з м.Києва та Київської області, а також Вінниччини, м. Хмельниччини, Полтавщини, Херсонщини. Урочисто прикрашений блакитно-білими повітряними кульками хол інституту одразу створив святковий настрій.

Ведучі Лигін Олег та Чех Анастасія розпочали свято зі слів: «Саме зараз перед Вами відкривається нове життя, і, можливо, сьогодні у вашій долі почнеться новий етап. Кожного з вас турбує питання « Яку професію обрати та де навчатися?», адже правильний вибір професії — запорука успішної кар’єри».

Так , майбутнє кожен обирає за власними інтересами, бажаннями, здібностями, але щоб допомогти випускникам у цьому виборі Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА проводить кожної весни свято, яке дає можливість відкрити шлях у майбутнє – День відкритих дверей.

Від імені Президента Національного університету «Одеська юридична академія», заслуженого юриста України, академіка Ківалова С.В. до присутніх звернувся директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА,доктор юридичних наук, доцент Фелик Василь Іванович, який гостинно запросив учнів продовжити навчання, після закінчення школи, у стінах одного з кращих юридичних вишів.

З особливостями навчання та перспективами, які відкриває професія юриста ознайомили учнівську молодь заступник директора з наукової роботи, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Голосніченко Іван Пантелійович та заступник директора з навчальної роботи, кандидат юридичних наук, доцент Мельник Петро Васильович.

Презентували інституту завідувачі кафедр:

Крусян Анжеліка Романівна - доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри загальнотеоретичної юриспруденції конституційного та адміністративного права;

Макодзей Людмила Іванівна - кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри соціально-гуманітарних та правових дисциплін;

Палій Максим Валерійович - кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри кримінального права, процесу та криміналістики;

Кулініч Ольга Олексіївна - доктор юридичних наук, доцент, кафедри інтелектуальної власності і права, завідувач кафедри інтелектуальної власності і права;

Тупкало Віталій Миколайович- доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри інформаційно-аналітичної та інноваційної діяльності.

На базі інституту функціонує юридичний коледж, в якому навчаються як випускники 9-х, так і 11-х класів. Про особливості навчання у коледжі та умови вступної компанії 2018 року розповів присутнім заступник директора коледжу – Коберник Василь Петрович. А студенти коледжу Зубенко Анастасія прочитала вірш «Про юриста».

Голова студради Шевчик Олександра розповіла присутнім про цікавинки життя студентів: конкурси, вечори відпочинку, спортивні змагання, екскурсійну діяльність та співпрацю зі структурними підрозділами НУ ОЮА.

Окрасою свята стали творчі виступи вокалістів Чех Анастасії та Хоменко Влади.

Під час ознайомчої екскурсії усі присутні змогли побачити студентську їдальню, бібліотеку, навчальні аудиторії, гуртожиток, спортивний та тренажерний зали. Приємно вражені були випускники шкіл та їх батьки умовами навчання та побуту студентів.

Закінчилося свято Дня відкритих дверей словами: «Доля непередбачувана і ніхто не знає, що буде завтра. Та пам'ятайте: куди б вас не закинула доля, ніколи не забувайте свою Батьківщину, той маленький куточок землі, де ви народилися і зросли».

Ми чекаємо поповнення у студентській родині Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА та коледжу ! Бажаємо майбутнім студентам стати не тільки кваліфікованими спеціалістами, а й Людьми з великої літери!

https://www.youtube.com/watch?v=M6u_I9H4ARY&feature=youtu.be


Новини

2024-04-19

До Університету завітали учні 9-х класів школи №160

До Університету завітали учні 9-х класів школи №160

Докладніше

2024-04-19

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Докладніше

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше