20 травня у м. Одеса відбулося засідання Вченої ради Національного університету «Одеська юридична академія», на якому одним з основним питань порядку денного було створення кафедри «Кримінального права, кримінального процесу та криміналістики»

20 травня у м. Одеса відбулося засідання Вченої ради Національного університету «Одеська юридична академія», на якому одним з основним питань порядку денного було створення кафедри «Кримінального права, кримінального процесу та криміналістики».

Кафедра кримінального права і процесу заснована з метою організації та здійснення навчальної і навчально-методичної роботи з кримінально-правових дисциплін, виховної роботи серед студентів, наукових досліджень з кримінального права, кримінального процесу, криміналістики, кримінології, підготовки та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.
Професорсько-викладацьким складом кафедри буде викладатися провідні юридичні дисципліни, які забезпечують фундаментальні правові знання в галузі кримінального, кримінально-процесуального, кримінально-виконавчого права, нотаріату, адвокатури, прокуратури, криміналістики.


Новини