18 травня 2020 року пройшли збори трудового колективу та організаційне засідання приймальної комісії в режимі онлайн

За допомогою впровадження новітніх технологій на онлайн платформі Zoom 18 травня 2020 року відбулася зустріч директора Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія" , Заслуженого юриста України, д.ю.н. Василя Івановича Фелика із професорсько-викладацьким складом, а також відбулося організаційне засідання приймальної комісії .

На зборах трудового колективу важливими питаннями для обговорення стали: порядок проведення лекційних занять та семінарів, ведення онлайн журналів оцінювання, а також проведення сесійного та екзаменаційного періоду у дистанційному режимі за допомогою online технологій, закінчення навчального року, робота приймальної комісії, проведення вступної компанії 2020.

Також відбулося організаційне засідання приймальної комісії, у ході якого було обговорено найважливіші особливості та етапи вступної компанії 2020 року: умови вступу, строки подання документів, порядок зарахування тощо.

Василь Іванович наголосив на тому, що на сьогоднішній день перешкод для проведення навчання та сесійного періоду не має. Викладачі й студенти у формі взаємодії опановують усі навчальні навантаження передбачені навчальними планами. Заняття йдуть. Навчальний процес у Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА здійснюється дистанційно.

Новини