14 лютого 2020 року відбулося урочисте вручення дипломів магістрам

Зимовий ранок 14 лютого 2020 року видався досить хвилюючим й урочистим для студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія». Саме сьогодні відбулося урочисте вручення дипломів висококваліфікованим магістрам, спеціальностей: «Право», «Менеджмент», «Правоохоронна діяльність».


Із вітальною промовою до усіх присутніх звернувся директор КІІВП НУ ОЮА, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук Фелик Василь Іванович, який запевнив що наші випускники є показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників, вони є втіленням мрій про компетентного випускника. Василь Іванович побажав нашим студентам стати успішними людьми, знайшовши своє справжнє призначення, а також творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого.


Із вітальним словом звернувся також і випускник нашого інституту, кандидат філософських наук, доцент Кудін Андрій Вячеславович, який зазначив, що держава сьогодні потребує хороших професійних юристів, професіоналів своєї справи, які будуть реформувати право і суспільство в цілому. Саме тому наша країна сподівається на Вас.

Із словами невимовної вдячності й шани до своїх наставників, що впевнено роками вели за собою, звернувся Лигін Олег аби від імені усіх випускників виразити подяку керівництву й професорсько-викладацькому складу вишу.

Також було відмічено випускників КІІВП НУ ОЮА, які приймали активну участь у громадському житті інституту: Ахадова Мурада, Шевчик Олександру, Власюка Михайла, Лигіна Олега.

Привітати випускників із такою значимою подією у їхньому житті вирішила студентка 4 курсу Роксолана Калин, яка подарувала у своєму неперевершеному виконанні музичні вітання!

Сьогоднішній день для випускників є надзвичайно важливим у їхньому житті. Уже зараз закінчується період навчання і вдосконалення, а розпочинається етап професійного зростання і становлення. Отриманий диплом, наче путівка у інший світ, де набуті в академії знання представляють Вас як висококваліфікованих професіоналів своєї справи, у руках яких доля країни, адже саме Ви виступаєте гарантом формування політико-правового середовища нашої держави.


Що ж, хай щастить! І пам'ятайте, двері рідного Національного університету «Одеська юридична академія» для Вас завжди відкриті!






Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше