09.09.2020 р. пройшла інформативна бесіда директора КІІВП Фелика В.І. із студентами Фахового коледжу КІІВП

Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» розпочав 2020-2021 навчальний рік в аудиторному режимі з дотриманням положень Постанови головного державного санітарного лікаря України від 22 серпня 2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)» та Листа Міністерства освіти та науки України від 31 серпня 2020 року від № 1/9-493 "Щодо створення безпечних умов організації освітнього процесу у 2020-2021 навчальному році ( вища, фахова, передвища освіта, наукові установи) ".

09 вересня 2020 року директор КІІВП, Заслужений юрист України, професор, д.ю.н. Василь Іванович Фелик провів зустріч та інформативні бесіди із студентами Фахового коледжу КІІВП щодо дотримання карантинних вимог.


Керівництвом інституту було проведено роз'яснювальню роботу щодо здійснення щоденного контролю за виконанням протиепідемічних заходів, алгоритми дій на випадок надзвичайої ситуації, маршрути руху здобувачів освіти та складений графік, за яким відбувається допуск студентів до закладу.

Допуск до роботи та навчання здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту після проведення термометрії безконтактним термометром.

Нагадуємо, що вхід до приміщень інституту дозволяється при наявності захисної маски або респіратора. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях. Під час пересування приміщеннями інституту використання захисних масок є обов'язковим.



Новини